Syksyn sato 2005

Mistä on pienet pantterit tehty?

Otetaan koiranpentujen siemeniä, istutetaan ne rakkaudella Kuhmon korvessa ja odotellaan sadon kypsymistä.

Syys-lokakuun vaihteessa poimitaan korillinen ihania, söpöisiä ja suloisia, kakkaavia, pissaavia ja riekkuvia – ihanuuteen ja elämään sopivia koiranpentuja.

Hani ja naperot 0 vrk

25.9.05
Pienet mustat hanipantterit tupsahtivat maailmaan tummassa syyskuun yössä. Mutkattomasti ja luonnollisesti Hani-mamma jatkaa symbioosiaan pentujen kanssa. Isäpantterille piti onnittelut välittää puhelimitse, se kun oli poikien kanssa reissussa. Äijämeininkiä... Kunhan rotanpoikien naskalihampaat kehittyvät, sitten viedään Pasikin hoitamaan osaansa kasvatusvastuusta!

7-viikkoiset ennen uusiin koteihin lähtöä:

Asento,-Katari-ja-Esteri (28K) Einari-purua-kuonossa (23K) Esteri-syo-sievasti (31K) Mina-viaton-Vihtori (26K) Nestori-torottaa (21K) sikuri (28K) valpuri (24K)

Pasi ja Hani laiturilla

© Minna Lumirae

Pentutiedustelut:
Susanna Pääkkönen
Pohjoispuolentie 2625
88900 KUHMO
Puh. 0440 280250
marjakangas (ät) kuhmo.net


Jos isän mielentilalla on vaikutusta pentujen onnellisuuden tasoon, niin luulenpa että sen onnellisempia pentuja on vaikea löytää. Pasi varmaan luuli päässeensä koirien taivaaseen. Monta päivää villiä ja vapaata elämää Kuhmossa korppikämppä Itälässä, hemaisevien narttujen ympäröimänä.

Vanhan kunnon Savun lisäksi Pasi pääsi kunnolla tutustumaan Liekkiin – nuorisojäseneen, ja voi korvat soikoon! Nuoriso-osastoon Pasikin totta vie kuuluu.

Kuulumiset sai vaihtaa myös nuoruuden rakkauden Cikin kanssa, joka käyttäytyi huomattavasti viileämmin kuin Pasin muu seurue.

Kaiken kruunasi tietysti Hanin vierailut. Ilmeisesti viikkoa aiempi tapaaminen oli jättänyt molempiin suotuisan muistijäljen. Kun Hani hypähti autosta, oli jo sopimus valmis ja astuminen tapahtui n. kymmenen metrin päässä takakontista.

Suhteellisen reipasta toimintaa. Ja lyhyen leikkihetken jälkeen uudestaan, vaikkei ihan ollut meillä ihmisillä semmoinen tarkoitus.

Eipä kyselleet lupia. Taisivat sopia hyvin yhteen.Pasi 2005

Jahkkas Basilli
FIN11813/99
S. 21.12.1998
Lonkat B, silmät ok

Pasi KoiraNetissä

Hani

Hankamukan Hannen Haave
FIN32264/03
S. 15.6.2003
Silmät ok

Hani KoiraNetissä
Hani kuvissa:

Hanin naama Hani agilitypuomilla 
      Hani agilityputkessa Hani lumipenkalla


[ Etusivu | Pasimaailma | Reppumaa -ihmisen rauhoitusalue | Linkkejä kiikarissa | Kirjasto | Vieraskirja ]