Syksyn sato 2000

Cikki ja pennut
© Kirsti Lilja

Pikkuomenat:
Cikkin ja Pasin rakkauden hedelmät (s. 2.9.00) eli Pilvipolun Ontrei, Otso, Opri ja Onerva.

Syksyn sadosta, pienistä palleroista on kasvanut isoja, viisaita koiria. Oman äidin huolenpito on vaihtunut oman ihmisen rakkauteen.

omppo (3K)

OTTO


Pilvipolun Ontrei

© Mirkka Oravakangas

Otto ja Mirkka

Otto ja Mirkka


Otto Armas Ilmarinen
Koira, jonka kanssa ei kahta samanlaista päivää tule. Omistaa valtavan paljon hyviä ja ihania luonteenpiirteitä, mutta joukkoon mahtuu myös niitä toisenlaisia, harmaita hiuksia, poskien punotusta ja falsettiin kohoavia ärjähdyksiä emännälleen aiheuttavia toimintoja. Laulun sanoin : "en päivääkään vaihtaisi pois". Vähään se tyytyy ja pienestä on iloinen, riittää että olemme yhdessä. Sen tiedän ettei maailmani koskaan palaa entiselleen, ei tämän kaverin kanssa. Vaatimaton sydämeni valtias, hiljainen ystävä, elämäni Koira.

(Mirkka Oravakangas)

omppo (3K)

OTSO


Pilvipolun Otso Otso löytää Otso juo

Otso, se pienenä maalipurkkiin astunut energiapakkaus. Isäntänsä uskollinen palvelija. Rohkea hymynaama. Uskaltaa löytää hirmuisesti irvistelevän omituisen olennon metsästä. Kiitokseksi kelpaa vain pusuttelut ja vähän vettä - please!

omppo (3K)

OPRI


Pilvipolun Opri

© Kirsti Lilja


Opri, neiti joka tahtoo aina kiivetä sinne puuhun takaisin! Ajelee arvonsa mukaisesti mieluiten vain amerikanraudalla. Pohjois-Karjalan lehdistön ihannetyttö, jonka puukiipimistä on ihaltu maakunnan ykköslehteä myöten.

omppo (3K)

MOONA


Pilvipolun Onerva Moona poseeraa

Molemmat kuvat © Kirsti Lilja


Kaino, pieni neitokainen ja asiansa osaava tomera poropaimen samassa paketissa. Tavatessa tuntui tutulta - perinyt isältään muutakin kuin kauniin hännän!

Pilvipolun kennelin sivuilta löytyy lisää kuvia pennuista


[  Etusivu  |   Pasimaailma  |   Reppumaa -ihmisen rauhoitusalue  |   Linkkejä kiikarissa  |   Kirjasto  |   Vieraskirja  ]